Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Anestezi teknikeri hastane odasında ölü bulundu

Edirne'nin Keşan İlçe Devlet Hastanesi'nde görev yapan anestezi teknikeri Yusuf Ber Kaymak (27), nöbet sırasında dinlenmek için gittiği odada ölü bulundu.

ABONE OL
Ünsal YÜCEL/EDİRNE, (DHA)-

Keşan Devlet Hastanesi’nde anestezi teknikeri olan Yusuf Ber Kaymak, nöbet sırasında vaka gelmediği için dinlenmek üzere servisteki odaya gitti. Kaymak, saat 06.00 sıralarında saatinin alarmı uzun süre çalmasına rağmen uyanmadı. Durumdan şüphelenen mesai arkadaşları, Kaymak'ın hareket etmediğini fark edince nöbetçi doktoru çağırdı. Doktor kontrolünde Kaymak'ın hayatını kaybettiği belirlendi. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Kaymak'ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Edirne Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yusuf Ber Kaymak'ın, sağlık personeli olan eşi ile geçici olarak İpsala'dan Keşan'da görevlendirildiği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Mardin’de soluk borusuna fasulye kaçan 3 yaşındaki Ferit öldü
  2. Diyarbakır’da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı
  3. Eşini tabancayla bacağından vurdu
  4. Osmaniye’de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı
  5. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, hayatını kaybetti
  6. Birikimlerini emanet ettikleri kuyumcunun evinin önünde eylem yaptılar
  7. Birlikte içki içtikleri otomobilde uyuyan 3 arkadaştan 1’i öldü, 2 kişi gözaltında
  8. Hatay'da denize açıldıktan sonra kaybolan balıkçının cansız bedeni Kıbrıs'ta bulundu
  9. Adıyaman'da iki ayrı kaza; 7 yaralı
  10. Durdurulan hafif ticari araçtan 12 kaçak göçmen çıktı

© Copyright 2025

DHA