Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Aleyna Tilki'nin sevgilisi Uzi'nin konserine narkotik baskını

Şarkıcı Aleyna Tilki ile yaşadığı aşkla gündem olan rap şarkıcısı Uzi'nin Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserini narkotik ekipleri bastı. Konseri dinlemeye gelen bir kişinin 'uyuşturucuya özendiriyor' ihbarı üzerine konsere giden ekipler, Uzi'nin bilgisine başvurdu. Şarkıcı hakkında herhangi bir adli işlem yapılmadığı öğrenildi.

ABONE OL
Derya EVREN - Ali Çağlar TİNBEK/İSTANBUL, (DHA)-

Aleyna Tilki ile yaşadığı aşkla son günlerde sık sık gündem olan Uzi olarak bilinen rap şarkıcısı Utku Cihan Yalçınkaya, pazar gecesi Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi.

Ünlü popçu Aleyna Tilki'nin de en önden izlediği konser sırasında uyuşturucu maddeden bahsettiği iddia edilen şarkıcıyı dinlemeye gelen bir hayranı polisi arayarak, şarkıcının uyuşturucu maddeye özendirdiği yönünde ihbarda bulundu. İhbarın ardından İstanbul Narkotik Şube ile Kadıköy İlçe Emniyet müdürlüklerine bağlı ekipler, konser alanına gitti. Konserin bitmesini bekleyen ekipler, konser sonrası kulisine giden Uzi'nin bilgisine başvurdu. Ekiplerin şarkıcıya herhangi bir adli işlem yapmadığı öğrenildi. Şarkıcı Uzi ise sosyal medya hesabından konser anlarına ait fotoğrafları paylaşarak 'Çıkan saçma sapan magazin haberlerine aldırış etmeyin, karalama çalışmaları' açıklamasında bulundu.

Diğer Haberler

  1. İstanbul ve Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu: Milyonlarca sentetik ecza, tonlarca uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi
  2. Portakal bahçesindeki tartışmada tabancayla öldürüldü
  3. THY’den Business Class yolcularına 3 dilde yemek menüsü kartı
  4. Kazadan sonra kaldırıldığı hastanede kafatasında mermi çekirdeği saptanmış, 4 gün sonra ölmüştü; 1 tutuklama
  5. Eski sevgilisi Danla Biliç'i darp etti; KADES'ten yardım istedi
  6. 7 aylık evli Gülhan’ı tabancayla öldüren eski erkek arkadaşının yargılanmasına devam edildi
  7. Slovakya'da trafik kazası geçirip, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede ölen pilot, Eskişehir’de toprağa verildi
  8. İBB'ye yönelik soruşturma kapsamında aralarında İmamoğlu İnşaat'ın da olduğu 52 şirkete kayyım atandı
  9. Yanmış cesedi bulunan Afgan madenci davası; tutuklu sanıklara 5'er yıl 8'er ay hapis cezası
  10. EGM'den 'çıplak arama' ve 'işkence' iddialarına suç duyurusu

© Copyright 2025

DHA