Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

5 yıldır kayıp olan kişiye ait olduğu sanılan kemik parçaları bulundu

Denizli'nin Honaz ilçesinde bir arazide polisin yaptığı aramada, 5 yıl önce kaybolan kişiye ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu.

ABONE OL
Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)-

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 2017'den bu yana kayıp olarak aranan kişinin bulunması için çalışma başlattı. Olay ile ilgili 1 şüpheli, yakalanıp gözaltına alındı. Şüphelinin ifadesinde; 5 yıl önce kayıp olan kişinin öldürülüp, Pınarkent Mahallesi'nde bir araziye gömüldüğünü söylediği iddia edildi.

İfadenin ardından polis ekipleri, belirtilen noktada kepçeyle arama çalışması başlattı. Kazı sonucunda bir erkeğe ait kemikler bulundu. Kemik parçaları tek tek toplanıp, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Soruşturmada gizlilik kararı olduğu gerekçesiyle, bulunan kemiklerin kime ait olduğu açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Diğer Haberler

  1. Hatay'da 3.6 büyüklüğünde deprem
  2. Bursa’da iki grup arasındaki silahlı kavgada yoldan geçen kişi yaralandı
  3. Adana'da biri engelli iki çocuğunu öldürüp, intihar etti
  4. Aydın’da silah ve uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
  5. Özel, Fenerbahçe Başkanvekili Salar ile görüştü
  6. Tokat’ta silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı
  7. Yolcu otobüsü ile midibüs çarpıştı; 1 yaralı
  8. Başakşehir'de cami tuvaletinde erkek cesedi bulundu
  9. Zıpkınla balık avlamak için dalış yapan emekli askeri savcı hayatını kaybetti
  10. Ankara Valiliği'nden 'buzlanma' ve 'don' uyarısı

© Copyright 2025

DHA