Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

4 gün önce kayboldu, jandarma arama çalışması başlattı

İzmir'in Foça ilçesinde, 4 gün önce evinden ayrılan, bir daha da haber alınamayan Salim Tıkansak (64) için jandarma, arama- kurtarma çalışması başlattı.

ABONE OL
Seyfi GÜL/FOÇA (İzmir), (DHA)-

Bağarası Hacı Veli Mahallesi'nde yaşayan evli, 2 çocuk babası Salim Tıkansak, 31 Ekim günü öğleden sonra evden çıktı. Günlük rutin gezisine çıktığı sanılan Tıkansak eve dönmedi. Telefona da cevap vermeyen Tıkansak’ı kendi imkanlarıyla arayan yakınları, sonuç alamayınca durumu jandarmaya bildirip, kayıp başvurusunda bulundu. Tıkansak'ın sosyal medya üzerinden de kayıp olduğu ve arandığına dair paylaşımlar yapan yakınları, görenlerden ya da yerini bilenlerden 12 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi vermelerini istedi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve Foça İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan gelen askerlerden oluşturulan Jandarma Arama Kurtarma ekibi de Bağarası Mahallesi ve yakın bölgelerdeki güvenlik kameraları kayıtlarını inceledi, bir yandan da bölgede özel eğitimli köpeklerle arama-kurtarma çalışması başlattı.

Diğer Haberler

  1. Karabük’te devrilen otomobilde 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı
  2. Kayseri'de 1 ton 450 kilogram kaçak tütün ele geçirildi: 1 tutuklama
  3. Freni boşalan kamyon önüne çıkan 6 araca çarptı: 8 yaralı
  4. Başıboş köpekler 2 çocuğu ısırdı
  5. Fatih'te arkadaşını bıçakla yaralayan yabancı uyruklu şüpheli, polise de saldırınca vurularak etkisiz hale getirildi
  6. Otomobille çarpışan motosikletin ehliyetsiz ve kasksız sürücüsü yaralandı
  7. Mersin'de metruk bina kundaklandı
  8. Yeğenini okuldan almak isteyen alkollü dayı olay çıkarttı
  9. Aydın’da 1 kilo 200 gram uyuşturucu ele geçirildi: 3 kişi tutuklandı
  10. Kadın profili kullanıp açtıkları sahte hesaplarla 500 milyon liralık vurgun yaptılar

© Copyright 2025

DHA