Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Sıcak havalarda gıda zehirlenmesi riski artıyor'

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Toprak, etkili olan yüksek hava sıcaklığının gıda zehirlenmesi riskini de arttırdığına dikkat çekerek, "Mikroorganizmaların gelişebildiği sıcaklık 10 derece ile 65 derece arası. Özellikle et ürünlerini dolapta dahi olsa iki günden fazla tutmamakta fayda var" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Belediye Başkanı Şen ile korumasını öldüren sanık kuzen hakim karşısına çıktı
  2. Batman'da toplatılan başıboş sokak hayvanları barınağa yerleştirildi
  3. Zonguldak'ta yoğun sis
  4. Otizmli ikiz milli kayakçılara Erzurum'da coşkulu karşılama
  5. Otomobil önce bariyere ardından kaldırıma çarptı; 1 yaralı
  6. Mardin'i, Ramazan Bayramı tatilinde 250 bin kişi ziyaret etti
  7. Adana'da kazada ölen 3 kardeş, okullarında anıldı
  8. Kalp ameliyatı sonrası ölen Metin öğretmen, toprağa verildi
  9. Mudurnu’nun yükseklerinde kar yükünü taşıyamayan binlerce ağaç devrildi
  10. Van Kedi Villası'nda yılın ilk yavruları dünyaya geldi

© Copyright 2025

DHA