Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Sıcak havalarda gıda zehirlenmesi riski artıyor'

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Toprak, etkili olan yüksek hava sıcaklığının gıda zehirlenmesi riskini de arttırdığına dikkat çekerek, "Mikroorganizmaların gelişebildiği sıcaklık 10 derece ile 65 derece arası. Özellikle et ürünlerini dolapta dahi olsa iki günden fazla tutmamakta fayda var" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Eşinin doğum gününü otobüs duraklarına astırdığı afişlerle kutladı
  2. Kayseri'de 286 personelin katılımıyla deprem tatbikatı
  3. ‘İnci kefalinin konserveye dönüşmesi balıkçılara büyük katkı sunacak’
  4. Doğu buz kesti
  5. Buz tutan göllerde 'Eskimo' usulü balık avı
  6. Ege Denizi'nde su sıcaklığı düştü; egzotik türler uzaklaştı
  7. Bitlis eksi 13,8'i gördü; ağaçlar kırağı ile kaplandı
  8. 30 yıldır denizin çöpünü topluyor
  9. TTK Genel Müdürü: Çıkartacağımız her bir ton kömüre ülkemizin ihtiyacı var
  10. Orman atıklarından oluşan Noel çelenklerinde yoğun mesai

© Copyright 2024

DHA