Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Prof. Dr. Köse: Aşırı sıcak çay, ağız bölgesi kanser riskini artırıyor

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Köse, sıcak ve hızlı tüketilen çaya ilişkin yapılan son araştırmaları değerlendirerek, "Bilimsel kanıtlar, net bir şekilde gösteriyor ki; bizim de dahil olduğumuz Orta Doğu toplumlarında yoğun ve sıcak çay tüketiminin ağız bölgesi kanser riskini artıran etkenlerden biri olduğu yönündedir. Çay tiryakilerinin çayı çok sıcak değil de biraz daha soğuk tüketmesini önerebilirim" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nden DHA muhabirine fotoğraf dalında ödül
  2. Dershane yangınında ölen öğretmene gözyaşlarıyla veda
  3. Şehit öğretmen Şenay Aybüke'ye meslektaşlarından vefa
  4. Şengül öğretmen: Görme engelli olunca hiçbir şey yapamayacağımızı düşünüyorlar
  5. Öğrencilerden engelli öğretmenlerine sürpriz kutlama
  6. Nezih öğretmen, yatılı tedavi gören çocukların başucunda ders işliyor
  7. Depremde eşi ve 57 günlük kızını kaybeden Turgay öğretmen: Travmayı atlatmak kolay olmayacak
  8. Annesinin kolu kırıkken okula taşıdığı Zeynep öğretmen, öğrencilere umut oluyor
  9. En zor zirvelere tırmanan görme engelli dağcı: Bastığım yerleri tabanımla görüyorum
  10. Sonbaharın gözdesi orman; özel izinle girilebiliyor, dünyada tek

© Copyright 2024

DHA