Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Prof. Dr. Köse: Aşırı sıcak çay, ağız bölgesi kanser riskini artırıyor

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Köse, sıcak ve hızlı tüketilen çaya ilişkin yapılan son araştırmaları değerlendirerek, "Bilimsel kanıtlar, net bir şekilde gösteriyor ki; bizim de dahil olduğumuz Orta Doğu toplumlarında yoğun ve sıcak çay tüketiminin ağız bölgesi kanser riskini artıran etkenlerden biri olduğu yönündedir. Çay tiryakilerinin çayı çok sıcak değil de biraz daha soğuk tüketmesini önerebilirim" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Bafa Gölü'nde kirlilik ve suda çekilme; TBMM heyetinden inceleme
  2. Bebek mezarlığı kalplerle doldu
  3. Şehit Emanetoğlu'nun adı, deniz polisi teknesinde yaşatılacak
  4. Kemik erimesi hastası 3 kardeşten Mehmet Hadi yaşamını yitirdi
  5. 'Mavi Balina-2024 Davet Tatbikatı' brifingi verildi
  6. İkinci kez ilik nakli bekleyen İrem, doktor olup lösemili çocukları tedavi etmek istiyor
  7. Orta şeride park ettiği aracında uyuyan alkollü sürücü, trafiği kilitledi
  8. Fren arızasıyla kaza yapıp, 'ayıplı' çıkan cipe, 'misliyle değişim' kararı
  9. Ardahan'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı ve tipi
  10. Yerin 20 metre altındaki kayadan oyma müzede, yüzlerce yıllık seramik ve çömlekler sergileniyor

© Copyright 2024

DHA