Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kuru yemiş, baharat tezgahında 'kanser' riski

Gıda Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Manavoğlu, açıkta satılan kuru yemiş ve baharatın uygun ortamda muhafaza edilmemesinden oluşabilecek küf kaynaklı aflatoksin maddesinin karaciğer hasarına, ilerleyen dönemde karaciğer kanserine neden olabileceğini söyledi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Manisa'da mevsimin ilk kar yağışı
  2. Bursa'da kar; Uludağ'da kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı
  3. Necmettin öğretmensiz 8'inci Öğretmenler Günü
  4. Batman’daki balık ölümlerinin nedeni ‘nitrit zehirlenmesi’ çıktı
  5. Antalya'da su basan alanlarda temizlik ve tahliye çalışması
  6. Hortum, 100 dönüm alan üzerine kurulu serayı yıktı
  7. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nden DHA muhabirine fotoğraf dalında ödül
  8. Dershane yangınında ölen öğretmene gözyaşlarıyla veda
  9. Şehit öğretmen Şenay Aybüke'ye meslektaşlarından vefa
  10. Şengül öğretmen: Görme engelli olunca hiçbir şey yapamayacağımızı düşünüyorlar

© Copyright 2024

DHA