Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Keçiboynuzundan 36 çeşit yiyecek

Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün üreticiye destek olmak amacıyla geliştirdiği projede keçiboynuzundan 36 çeşit yiyecek üretildi. Antalya, dünya keçiboynuzu ihtiyacının yüzde 22'sini, Türkiye'nin yüzde 51'ini karşılıyor.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Trabzonspor- Bodrum FK: 1-0
  2. Kayserispor - Galatasaray: 1-5
  3. Artvin'de heyelan; taşlar eve doldu
  4. Prematüre bebeklere yoğun bakımda 'Ten tene temas' ile koruma
  5. Sel sonrası Manavgat'ta hayat normale dönüyor
  6. Kartalkaya'da yılbaşı öncesi yoğunluk
  7. Erciyes’te, yılbaşı rezervasyonları yüzde 100'e ulaştı
  8. Karlıova'da kar yağışı etkili oldu
  9. Diyarbakır’daki tarihi eserlerin restorasyonunda kadın eli
  10. Antalya yeni yıla hazır

© Copyright 2024

DHA