Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İmece usulü yufka ekmeği yapıyorlar

Kayseri'de, yaklaşık 500 yıldır sürdürülen yufka ekmeği geleneği, kış aylarının yaklaşmasıyla mahalleli kadınlar tarafından imece usulü yapılıyor. Akşamdan hazırlanan hamur, sabah ezanıyla odun ateşinde ısıtılan tandırın üzerinde pişirilip yufka ekmeği haline getiriliyor.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. BUDO deniz otobüsünde yangın: 4 yolcu dumandan etkilendi
  2. Fenerbahçe – Trabzonspor: 4-1
  3. Evi yanan kadın: Evim 1 saat içinde yandı, bir şey yapamadık
  4. Dünyanın en uzun adamı Kösen, uçurtma şenliğine katıldı
  5. Afyonkarahisar'dan bayram tatilinde 6 milyona yakın araç geçti
  6. Şırnaklılar, 500 yıllık ‘Adarok’ etkinliğinde buluştu
  7. 101 gün sonra denizle buluşturulan yavru fok ölü bulundu
  8. Manisa'da deve güreşinde arbede
  9. Portakal Çiçeği Karnavalı'nın su kortejinde sürpriz evlilik teklifi
  10. Tekirdağ-İstanbul kara yolunda araç yoğunluğu

© Copyright 2025

DHA