'Gönül Mutfağı’ndan her gün 13 bin depremzede öğrenciye kahvaltı
Hatay’da şef Ebru Baybara Demir’in kurduğu ve günde 50 bin depremzedeye yemek sağlayan Gönül Mutfağı’nda okullarına dönen öğrenciler için de kahvaltılık çıkarılmaya başlandı. Mutfağın kurucu ve koordinatörlerinden Kadir Sancar, “Çocukların mutluluğunu görmek, paha biçilmez bir şey. Şu anda günlük 13 bin kahvaltılık tabildot çıkarıyoruz ancak talep olması halinde bu sayıyı 25 bine çıkarma imkanımız var” diye konuştu.
ABONE OL
1 / 12Fotoğraf
Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok etkilediği Hatay’da, depremzedelerin yemek ihtiyacının giderilmesi için Muhyiddin İbni Arabi Erkek Öğrenci Yurdu, şef Ebru Baybara Demir tarafından aşevine dönüştürüldü.