Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Edirne'de, 'Türk Mutfağı Haftası' saray lezzeti 'deva-i misk helvası' ikramıyla başladı

Edirne'de Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri başladı. Bu yıl 2'nci kez düzenlenen etkinlik kapsamında Edirne'de saray mutfağının meşhur lezzeti olan, 'deva-i misk helvası' yapılarak yerli ve yabacı katılımcılara ikram edildi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Hortum, 100 dönüm alan üzerine kurulu serayı yıktı
  2. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nden DHA muhabirine fotoğraf dalında ödül
  3. Dershane yangınında ölen öğretmene gözyaşlarıyla veda
  4. Şehit öğretmen Şenay Aybüke'ye meslektaşlarından vefa
  5. Şengül öğretmen: Görme engelli olunca hiçbir şey yapamayacağımızı düşünüyorlar
  6. Öğrencilerden engelli öğretmenlerine sürpriz kutlama
  7. Nezih öğretmen, yatılı tedavi gören çocukların başucunda ders işliyor
  8. Depremde eşi ve 57 günlük kızını kaybeden Turgay öğretmen: Travmayı atlatmak kolay olmayacak
  9. Annesinin kolu kırıkken okula taşıdığı Zeynep öğretmen, öğrencilere umut oluyor
  10. En zor zirvelere tırmanan görme engelli dağcı: Bastığım yerleri tabanımla görüyorum

© Copyright 2024

DHA