Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dondurmadaki 'kristal' tehlike

Gıda Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Manavoğlu, içinde küçük buz parçacıkları ve kristalleşme oluşan dondurmanın, gıda zehirlenmesine yol açabileceği için kesinlikle yenilmemesi gerektiğini söyledi. Manavoğlu, "Kristalimsi, kumsu tat gelmesi dondurmanın eriyip, yeniden donduğunun en büyük kanıtıdır. Zararlı mikroorganizmalar nedeniyle ishal, ateş, kusma, halsizlik belirtileri görülebilir" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Adıyaman'da hayatını kaybeden uzman çavuşun cenazesi memleketine uğurlandı
  2. Babasının öldüğü kavşakta, otomobilin bisikletine çarptığı kazada ağır yaralandı
  3. Kapadokya beyaz örtüyle kaplandı
  4. Trabzon’da hamsi bolluğu
  5. Kanserden yaşamını yitiren emekli öğretmen, Öğretmenler Günü'nde toprağa verildi
  6. Tekerlekli sandalye basketbol takımının 2 kadın sporcusu
  7. Hevsel Bahçeleri’nde mevsim renkleri
  8. Sivas'ta kar yağışı; 35 yerleşim yeri yolu ulaşıma kapandı
  9. Samsun’a mevisimin ilk karı yağdı
  10. Aşık Veysel'in umudunu yazdı, ilçedeki öğrencilere ücretsiz dağıttı

© Copyright 2024

DHA