Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Deprem bölgesinde dalında kalan narenciye ürünlerini toplamak için gönüllüler sahaya indi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere bugüne kadar 17 milyon kap sıcak yemek dağıtan, gastronominin Nobel ödüllü şefi Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, dalında kalan narenciyeyi toplatıp, depremzedelere dağıtıyor.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Kastabala Antik Kenti’nde yeni tapınak kalıntıları ortaya çıkarıldı
  2. Helikopter kazasında yaşamını yitiren pilot ve sağlık çalışanları için tören
  3. Tribünde 34 yıllık eşine davullu zurnalı yıl dönümü kutlaması
  4. Van'da yeni yıl öncesi otellerin rezervasyonları, geçen yıla göre düştü
  5. Depremzede kadın, yaralı sokak kedisini tedavi ettirip sahiplendi
  6. Diyarbakır'da sis etkisini azalttı, uçak seferleri normale döndü
  7. Yeni yıla sayılı günler kala hindi satışları arttı
  8. Uyuşturucu bağımlılığından kurtulduğu merkezde gönüllü eğitmen oldu
  9. Yangında ölen çiftin oğlu: Kundaklamadan şüpheleniyorum
  10. Adrenalin tutkunlarının vazgeçilmezi Palandöken cıvıl cıvıl

© Copyright 2024

DHA