Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adana'da meze israfını önlemeye 'rekabet kaygısı' engel oluyor

Adana kebabın yanında servis edilen 10’a yakın salata ve mezenin ayda yaklaşık 250 tonunun israf edildiğinin belirlenmesi üzerine Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şubesi Başkanı Bilal Serttaş, kebapçılarla bir araya gelip konuyu değerlendirdiklerini söyledi. 4 yıldan beri meze israfını önlemek için çabaladıklarını ama henüz başaramadıklarını kaydeden Serttaş, "Aslında tescilli kebabın yanında sadece ezme, soğan ve mevsim salatası olmalıdır. Fakat son yıllarda bu durum oldukça değişti. Bunun çözümündeki en büyük engel ise esnafın birlik olamaması ve rekabet kaygısı" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Bafa Gölü'nde kirlilik ve suda çekilme; TBMM heyetinden inceleme
  2. Bebek mezarlığı kalplerle doldu
  3. Şehit Emanetoğlu'nun adı, deniz polisi teknesinde yaşatılacak
  4. Kemik erimesi hastası 3 kardeşten Mehmet Hadi yaşamını yitirdi
  5. 'Mavi Balina-2024 Davet Tatbikatı' brifingi verildi
  6. İkinci kez ilik nakli bekleyen İrem, doktor olup lösemili çocukları tedavi etmek istiyor
  7. Orta şeride park ettiği aracında uyuyan alkollü sürücü, trafiği kilitledi
  8. Fren arızasıyla kaza yapıp, 'ayıplı' çıkan cipe, 'misliyle değişim' kararı
  9. Ardahan'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı ve tipi
  10. Yerin 20 metre altındaki kayadan oyma müzede, yüzlerce yıllık seramik ve çömlekler sergileniyor

© Copyright 2024

DHA