Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adana'da meze israfını önlemeye 'rekabet kaygısı' engel oluyor

Adana kebabın yanında servis edilen 10’a yakın salata ve mezenin ayda yaklaşık 250 tonunun israf edildiğinin belirlenmesi üzerine Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şubesi Başkanı Bilal Serttaş, kebapçılarla bir araya gelip konuyu değerlendirdiklerini söyledi. 4 yıldan beri meze israfını önlemek için çabaladıklarını ama henüz başaramadıklarını kaydeden Serttaş, "Aslında tescilli kebabın yanında sadece ezme, soğan ve mevsim salatası olmalıdır. Fakat son yıllarda bu durum oldukça değişti. Bunun çözümündeki en büyük engel ise esnafın birlik olamaması ve rekabet kaygısı" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. HÜRJET'in ikinci prototipi, yeni boyamasıyla gökyüzüyle buluştu
  2. Hakkari'de Şehit Bebek ve Çocuk Oyuncak Kütüphanesi açıldı
  3. Van'da karla mücadele çalışması
  4. Edremit'te kuvvetli lodos; dalgaların boyu 2 metreyi buldu
  5. Kaybolduktan 4 gün sonra bulunan Belaruslu dağcı ikiz kız kardeşler taburcu edildi
  6. Rize'de heyelan sonrası toprak dolan evlerin son hali görüntülendi
  7. İstanbul'da lodos: Dev dalgalar oluştu, Kalamış Sahili göle döndü
  8. Tekirdağ'da sağanak etkili oldu
  9. Bakırköy'de şiddetli rüzgarda 2 aracın üzerine ağaç devrildi
  10. Patlamamış 50 top mermisinin incelenmesi için PAMİT ekipleri bekleniyor

© Copyright 2024

DHA