Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adana'da meze israfını önlemeye 'rekabet kaygısı' engel oluyor

Adana kebabın yanında servis edilen 10’a yakın salata ve mezenin ayda yaklaşık 250 tonunun israf edildiğinin belirlenmesi üzerine Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şubesi Başkanı Bilal Serttaş, kebapçılarla bir araya gelip konuyu değerlendirdiklerini söyledi. 4 yıldan beri meze israfını önlemek için çabaladıklarını ama henüz başaramadıklarını kaydeden Serttaş, "Aslında tescilli kebabın yanında sadece ezme, soğan ve mevsim salatası olmalıdır. Fakat son yıllarda bu durum oldukça değişti. Bunun çözümündeki en büyük engel ise esnafın birlik olamaması ve rekabet kaygısı" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Adana semalarında SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları prova yaptı
  2. Fırtına uyarısı sonrası balıkçı tekneleri ve sismik araştırma gemisi limana çekildi
  3. İstanbul'da 24 saatte 2 mevsim
  4. Göç yolundaki flamingolar İznik Gölü’nde konakladı
  5. Konya’da metrekaresi 9 dolara satılık ada
  6. 4,5 yaşındaki Eren paramotorla uçarken uyuyakaldı, o anlar kamerada
  7. Vahşi depolama alanı dolunca, çöpler yola dökülmeye başlandı
  8. İzmit Körfezi’nde yüzlerce kuş, güzel görüntüler oluşturdu
  9. Bıldırcın sesi çıkaran cihazlarla yakalanan 17 bıldırcın doğaya salındı
  10. Sarı kodlu uyarı verilen Bolu’da sağanak

© Copyright 2024

DHA