Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adana'da meze israfını önlemeye 'rekabet kaygısı' engel oluyor

Adana kebabın yanında servis edilen 10’a yakın salata ve mezenin ayda yaklaşık 250 tonunun israf edildiğinin belirlenmesi üzerine Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şubesi Başkanı Bilal Serttaş, kebapçılarla bir araya gelip konuyu değerlendirdiklerini söyledi. 4 yıldan beri meze israfını önlemek için çabaladıklarını ama henüz başaramadıklarını kaydeden Serttaş, "Aslında tescilli kebabın yanında sadece ezme, soğan ve mevsim salatası olmalıdır. Fakat son yıllarda bu durum oldukça değişti. Bunun çözümündeki en büyük engel ise esnafın birlik olamaması ve rekabet kaygısı" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Kayserispor - Galatasaray: 1-5
  2. Artvin'de heyelan; taşlar eve doldu
  3. Prematüre bebeklere yoğun bakımda 'Ten tene temas' ile koruma
  4. Sel sonrası Manavgat'ta hayat normale dönüyor
  5. Kartalkaya'da yılbaşı öncesi yoğunluk
  6. Erciyes’te, yılbaşı rezervasyonları yüzde 100'e ulaştı
  7. Karlıova'da kar yağışı etkili oldu
  8. Diyarbakır’daki tarihi eserlerin restorasyonunda kadın eli
  9. Antalya yeni yıla hazır
  10. Dev kayalar arasındaki yoldan geçmek cesaret istiyor

© Copyright 2024

DHA