Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adana'da kebap yapmayı öğrenen İtalyan şefler: Avrupa'da dönere 'kebap' deniyor

Adana’nın Yemek Mirası Projesi’ne katılan İtalyan 12 şef, kentin unutulmaya yüz tutmuş yemeklerinin yanı sıra Adana kebabını da yapmayı öğrendi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte ilk kez tattıkları kebabın lezzetine tam not veren aşçılar, Avrupa'da dönere 'kebap' dendiğini söyledi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Sahipleri tarafından şiddete uğrayan 4 köpek yediemine teslim edildi
  2. Elmada 'kalıntı' uyarısı; geçen yıl 47 üreticiye ceza uygulandı
  3. Rezervasyon talebi arttı; villa turizmi dolandırıcıları ortaya çıktı
  4. Ağrı'da başıboş köpek tedirginliği
  5. Mardin’de ürettiği kehribar tespihleri, Orta Doğu ülkelerine ihraç ediyor
  6. Hassas burunlara özel veterinerlik hizmeti
  7. Ağustosta kayak ve snowboard
  8. Prof. Dr. Sözbilir, Kahramanmaraş'taki Narlı Fayı'na dikkat çekti
  9. Tanker evlerine çarptı; bomba patlaması ya da deprem olduğunu sandılar
  10. Yeni Taipei şehri ticari heyeti, Türk iş insanlarıyla İstanbul’da buluştu

© Copyright 2024

DHA