Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

SWOT Hospitality, Tersane İstanbul'da yeni restoran açıyor

Dubai ve Antalya'daki fine dining konseptinde hizmet veren SWOT Hospitality, Tersane İstanbul'da yeni restoran açmaya hazırlanıyor. Mykonos'tan Santorini'ye uzanan Yunan Mutfağı lezzetlerinden; Ortadoğu, Latin ve Pan Asya mutfağına kadar geniş bir yelpazede hizmet veren işletme, İstanbul'da benzersiz bir gastronomi deneyimi sunmayı hedefliyor.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA) -

SWOT Hospitality, Antalya'dan başlayıp Dubai'ye genişleyen ve yakında İstanbul'da açılacak yeni restoranlarıyla gastronomi dünyasında yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor. Dünya genelinde kendine özgü konseptleri ve yüksek kalite standartlarıyla tanınan bir marka olan Swot Hospitality'in bünyesinde Asil (Ortadoğu Mutfağı), Nemo (Su altı Yemek Deneyimi), Ava (Latin Mutfağı), Mykorini (Yunan Mutfağı), Piazzetta Italiana (İtalyan Mutfağı), Zasya (Pan Asya Mutfağı), Shawfal (Beyrut Sokak Lezzetleri), Iskender Doner (Türk Sokak Lezzetleri) ve Candy Candy (Eğlence ve Şeker) yer alıyor.

“İSTANBUL GASTRONOMİSİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLATACAĞIZ"

Swot Hospitality CEO'su Mouhamad Hadla markanın başarı öyküsü ve İstanbul'daki yeni projeleri hakkında yaptığı açıklamada “SWOT Hospitality olarak, çok yakında, Dubai ve Antalya'daki başarımızı İstanbul'un kalbinde bulunan yeni adresimiz Tersane İstanbul'a taşımanın gururunu yaşayacağız. Swot Hospitality olarak Mykonos'tan Santorini'ye uzanan Yunan Mutfağı lezzetlerinden, Ortadoğu, Türk, Latin ve Pan Asya mutfağına kadar geniş bir yelpazede hizmet veren restoranlarımızla kazandığımız tecrübe ile İstanbul'a benzersiz bir gastronomi deneyimi sunmayı hedefliyoruz. İstanbul'un zengin kültürel dokusuyla harmanlanan ve dünya mutfaklarının en seçkin örneklerini bir araya getiren bu yeni projelerimizle, İstanbul gastronomisinde yeni bir dönem başlatacağız. Antalya'dan başlayıp Dubai'ye uzanan başarı hikayemizi, İstanbul'da taçlandırarak gastronomi sahnesinde yeni bir referans noktası olmayı amaçlıyoruz. Misafirlerimize sadece bir yemek değil, her ziyarette benzersiz bir deneyim sunarak, İstanbul'un gastronomi haritasını yeniden şekillendireceğiz" dedi.

Diğer Haberler

  1. TÜİK: İstihdam endeksi 3'üncü çeyrekte yüzde 3 arttı
  2. ‘Akkuyu’da kazandığımız deneyimimizi dünya pazarlarına taşımaya kararlıyız’
  3. THY, yolcu taşımacılığı hizmetleri dalında ödüle layık görüldü
  4. Sonradan ve 2'ncil kontrol denetimlerinde 5,7 milyar lira gelir kaybı önlendi
  5. Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan Çolakoğlu Metalurji’ye ziyaret
  6. Türk Lirası mevduata uygulanan zorunlu karşılık oranı yüzde 17'ye çıkarıldı
  7. Seramiksan, ‘Tasarımın Banyo Hali’ yarışmasını kazanan projeyi UNICERA Fuarı’nda sergiledi
  8. Merkez Bankası, faiz oranını sabit tuttu
  9. Bakanlıkta plastik poşet ücreti toplantısı
  10. ‘Lojistik sektöründe insan kaynağı sıkıntısı var’

© Copyright 2024

DHA