Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Prontotour'dan erken rezervasyon kampanyası

Tur operatörü Prontotour, 2024 yılında yurt dışının popüler rotalarını ve Türkiye'nin eşsiz güzelliklerini keşfetmek isteyenler için erken rezervasyonun ikinci dönemini başlattı. İkinci dönemde şirket yurt içinde yüzde 50, yurt dışında yüzde 40 indirim fırsatları sunuyor.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

 

İtalya, İspanya, Orta Avrupa, Benelüks, Balkanlar gibi klasikleşmiş Avrupa rotalarının yanı sıra son yılların yükselen yıldızı Mısır öne çıkıyor. Dubai, vizesiz coğrafyalar, cruise rotaları, Uzak Doğu programları ve yüzde 50 indirimli Türkiye ve Kıbrıs otel seçenekleri erken rezervasyon döneminde dikkat çekiyor. Yurt içi kültür turlarında başta Kapadokya, GAP, Doğu Karadeniz, Turistik Tren turları olmak üzere pek çok seçenek bulunuyor.

Ekim ayında başlattıkları erken rezervasyonun ilk döneminde büyük talep gördüklerini söyleyen Prontotour Pazarlama Direktörü Eda Onaran, “Erken rezervasyonun birinci dönemini başarıyla tamamladık. Tur paketlerimiz yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz yıla göre rezervasyonlarda yüzde 70 artış yakaladık. İkinci dönem kampanyamız yurt dışında yüzde 40, yurt içinde ise yüzde 50'ye varan indirimlerle devam ediyor. Sadece uçak bileti fiyatına pek çok tur sunuyoruz. Rezervasyonlarını erken yapan misafirlerimiz de seyahatlerini daha avantajlı hale getiriyor" dedi.

Diğer Haberler

  1. Ticaret Bakanlığı: Limon ihracatı geçici olarak durduruldu
  2. AJet’ten ücretsiz bilet iade uygulaması
  3. THY’den yeni bilet iade dönemi
  4. Bakan Uraloğlu: Elektrikli araç şarj istasyonu sayısı 11 bin 37'ye yükseldi
  5. Bakan Şimşek: Üretimi ve istihdamı desteklemeye devam edeceğiz
  6. 'Trump'ın vergi kararı Türkiye için e-ihracat fırsatı doğurdu'
  7. Sukkar Şeker, 1 milyar 617 milyon TL pancar bedeli ödedi
  8. Bakan Bolat: Tarihimizin en yüksek ikinci mart ayı ihracat rakamını elde ettik
  9. Bakan Bolat'tan, ABD'nin gümrük vergisi kararına ilişkin açıklama
  10. Bakan Şimşek, Türkiye-AB Yüksek Düzeyli Ekonomik Diyalog toplantısına katıldı

© Copyright 2025

DHA