Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hepsipay ‘Her Şey Dahil E-Ticaret’ paketini hayata geçirdi

E-ticarete başlamak isteyen girişimcilere ve KOBİ’lere destek olmak amacıyla Hepsipay’in öncülüğünde, Ticimax ve Sipay iş birliğiyle ‘E-ticarete giriş paketi’ hayata geçirildi. Oluşturulan paket sayesinde küçük - orta büyüklükteki işletmeler ve girişimciler; kendi e-ticaret sitelerini kolaylıkla kurabilecekler ve sanal POS desteğinden uygun ödeme seçeneklerine kadar birçok avantaja bu ortaklık sayesinde sahip olarak e-ticarete atılabilecekler. KOBİ ve girişimcilere sunulan paketle üç ay içinde 6 bin işletmenin e-ticarete atılması hedefleniyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Hepsipay, Ticimax ve Sipay ile e-ticarete başlamak isteyenler için ‘Her Şey Dahil E-Ticaret’ paketini hazırladı. Kendi e-ticaret sitesini açarak ürünlerini online ortamda müşterilerine ulaştırmak isteyen girişimciler ve KOBİ’ler, üç şirketin özel indirim ve avantajlarını kapsayan paketle web sitesi alt yapısı kurulumundan sanal POS teminine, ödeme yöntemlerinden uygun maliyetli kargo seçeneklerine kadar tüm hizmetlere tek kaynaktan ulaşabiliyor.

İşletmelerin ve bireylerin tüm finansal ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayabildiği bir platform sunan, Türkiye'nin en hızlı büyüyen fintek şirketi Sipay ise uygun komisyon oranıyla işletmelere sanal POS sağlıyor. Girişimciler ve KOBİ’ler bu paketle ayrıca Hepsipay’e kayıtlı 16 milyonu aşkın müşteriye kayıtlı kartları ile hızlı ve güvenli alışveriş yapabilme imkanı sunabilirken, 3 ay boyunca 0 komisyon desteğinden de yararlanabilecek. Tüm bunlara ek olarak girişimciler Hepsijet’ten ise 10 kilograma kadar 45 TL karşılığında kargo ücreti desteği alabilecek.

BAYÜLGEN: YÜZDE 50’Yİ AŞAN BİR AVANTAJLA E-TİCARETE BAŞLAMA İMKANI SUNUYORUZ

Üç şirketin iş birliğine dair görüşlerini paylaşan Hepsipay Genel Müdürü Ozan Bayülgen, “Sektörün önemli oyuncuları olarak dünyada ve Türkiye’de online alışverişte yaşanan bu büyümeye yeni girişimleri ve fikirleri de dahil etmekten dolayı mutluyuz. Bu doğrultuda e-ticaretin önemli paydaşlarından Ticimax ve Sipay ile güçlerimizi birleştirerek ‘Her Şey Dahil E-Ticaret’ paketini oluşturduk. Paket online ticarete atılmak isteyen kişilere iyi bir başlangıç yapmak için benzersiz bir fırsat sunuyor. Paketle beraber e-ticaret girişimcileri, Hepsipay’e kayıtlı 16 milyonu aşkın müşteriye 20 milyon kayıtlı kartları ile hızlı ve güvenli alışveriş yapabilme imkanını kendi web sitelerinden sunabilecekler. Hayata geçirdiğimiz bu paketle e-ticarete başlayanlara yüzde 50’yi aşan bir maliyet avantajı yaratıyoruz. Attığımız bu adımı e-ticareti herkes için eşit kılarak ulaşılabilir hale getirmek adına önemli buluyoruz. KOBİ’lerin katacağı değerin e-ticareti daha da büyüteceğine ve bu yaptığımız çalışmalarla daha demokratik bir e-ticaret pazarı oluşturacağımıza inanıyorum” dedi.

ÇİĞDEMLİ: E-TİCARET DÜNYASINDA ARTIK GİRİŞİMCİLERİN VE KOBİ'LERİN DE YER ALMA ZAMANI GELDİ

Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucu CEO’su Cenk Çiğdemli ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pandemi döneminde hızla büyüyen e-ticaret dünyasında artık girişimcilerin ve KOBİ'lerin de yer alma zamanı geldi. Rakamlar her geçen yıl artarken, daha fazla küçük ve orta ölçekli işletmenin bu ekosisteme katılmasını kolaylaştırmak için çok çalışıyoruz. Geleceğin e-ticaretini bugünden işletmelere sunmak amacıyla altyapımızı sürekli olarak geliştiriyor ve iyileştiriyoruz. Bulut tabanlı sistemimiz sayesinde, yeniliklerimizi tüm kullanıcılarımıza esnek bir şekilde ulaştırabiliyoruz. Hepsipay ve Sipay iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz ‘E-ticarete Giriş Paketi’ ile de daha fazla işletmenin uygun maliyetlerle işini büyütmesine büyük katkı sağlamakla birlikte, sürdürülebilir büyüme vizyonumuzu da devam ettiriyoruz” diye konuştu.

MUŞABAK: AMACIMIZ, KAPSAYICI FİNANSAL HİZMETLERİ HIZLA HERKES İÇİN ERİŞİLEBİLİR HALE GETİRMEK

Sipay CEO’su Semih Muşabak ise konuyla ile ilgili olarak “Küresel ticaretin dinamik dünyasında KOBİ'ler ve girişimler ekonominin can damarı konumunda. TÜİK verilerine göre Türkiye’de girişimlerin yüzde 99'undan fazlası KOBİ'lerden oluşuyor ve bu işletmelerin teknolojiden beklentileri hızla değişiyor, gelişiyor. Özellikle online ticaret büyüdükçe, çevrimiçi alışveriş deneyimini dinamik, sınırsız, güvenilir ve verimli kılan finansal çözümlere talep de gün geçtikçe artıyor. Sipay olarak, sunduğumuz yenilikçi çözümler ve iş birliklerimizle KOBİ'leri ve girişimleri güçlendirmek için çalışıyoruz. Amacımız, kapsayıcı finansal hizmetleri hızla herkes için erişilebilir hale getirmek” diye belirtti.

Hepsipay, Ticimax ve Sipay’in avantajlarını kapsayan, e-ticarete giriş pakete 29 bin 900 TL’ye, ek fonksiyonları kapsayan geniş paketi ise 39 bin 900 TL’ye edinmek mümkün. E-ticaret girişimcileri paketin avantajları kapsamında Hepsiburada’da mağaza açma imkanına yüzde 60 komisyon indirimi, Hepsiad’ten ilk yükleme tutarında bonus hediye, 1.000 TL tutarında reklam desteği ve 5 bin TL tutarında kupon desteğiyle sahip olabilecek.

Diğer Haberler

  1. Bakan Işıkhan: İşverenlerimiz İŞKUR’a kayıtlı iş arayanlara mesaj gönderip, davet edebilecek
  2. İş Bankası’ndan 560 milyon ABD Doları tutarında seküritizasyon kredisi
  3. MTC Holding Onursal Başkanı Mustafa Togay Cömert'ten konut satışlarına ilişkin açıklama
  4. Bakan Şimşek: Türkiye'ye ilgi artarak devam ediyor
  5. Kamil Koç, İstanbul-İzmir hattında eksprese sefer uygulamasına geçti
  6. Akenerji yılın ilk yarısında 649 milyon TL net kâr açıkladı
  7. Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) yükümlülüğünde kapsam genişletildi
  8. PATLIB 2024 Konferansı TÜRKPATENT ev sahipliğinde gerçekleşti
  9. Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü programının sonuçları açıklandı
  10. Bolat, kabin memurlarıyla bir araya geldi

© Copyright 2024

DHA