Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Grape Law, 'ABD'nin en başarılı 100 küçük ve orta ölçekli firması' arasında yer aldı

AMERİKA'da bireysel ve ticari göçmenlik hukuku hizmetleri sunan Avukat Muhammed Üzüm tarafından kurulan New York merkezli Grape Law, 14 bini aşkın adayın arasından seçilerek 'ABD'nin en başarılı 100 küçük ve orta ölçekli firması' arasında yer aldı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

ABD Ticaret Odası, 'CO-100' listesi ile ülkedeki en başarılı 100 küçük ve orta ölçekli firmayı seçti. 14 bini aşkın küçük ve orta ölçekli firmanın değerlendirildiği süreçte; firmaların çalışma kültürleri, inovasyon geliştirmeleri ve problem çözme yetkinlikleri incelendi. Grape Law, değerlendirme sürecini tamamlayarak 'CO-100' listesindeki firmalarından biri oldu.

Şirketten yapılan bilgilendirmde özellikle 'pazarlama, ürün yeniliği ve müvekkil hizmetleri gibi konulardaki stratejilerinin benzersizliği, büyüme yaklaşımındaki olağanüstü yaratıcılık ve ustalık' sayesinde listeye 'Growth Accelerator' kategorisinden girdiği aktarıldı.

Amerika'da şirket kuruluşu, vize, Green Card ve Amerikan vatandaşlığı başvuruları dahil olmak üzere birçok göçmenlik hukuku ihtiyacına yönelik çalışan Grape Law'ın kurucusu Muhammed Üzüm konuyla ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi:

“70 kişilik büyük ve adanmış bir ekibin ortak çalışmasıyla, yenilikçi fikirlerimiz, hızlı iletişim disiplinimiz ve modern teknoloji yatırımlarımızla müvekkillerimize güven ve memnuniyet temin ettik. Sunduğumuz güven ve memnuniyetin resmi kurumlar tarafından da onore edildiğini görmek mutluluk verici."

Göçmenlik taleplerine yönelik açıklamalarına da değinen Üzüm, 2023 yılında Türkiye'den Amerika'ya vize alan kişi sayısının 130 bini aştığını belirtti. Üzüm, "Amerika'ya gelen profesyoneller, burada elde ettikleri bilgi ve deneyimleri Türkiye'ye transfer ederek önemli katkılar sağlıyor" diye konuştu.

"AMERİKA GÖÇMENLİK YOLCULUĞUNU KOLAYLAŞTIRIYORUZ"

Üzüm, şunları ekledi: “Amerika'nın sahip olduğu kapsamlı göçmenlik sistemi sayesinde dünyanın her yerinden farklı niteliklere sahip kişiler Amerika hayalini gerçekleştirmeye devam edecek. Grape Law olarak bir rüya gibi görülen ve çeşitli zorluklara karşı çoğu zaman hazırlıksız olunan Amerika göçmenlik yolculuğunun hak ettiği gibi umut dolu bir başlangıç olması için emek vermeye devam edeceğiz."

ABD Ticaret Odası tarafından listede yer alan firmalar, 7-8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek etkinlikte bir araya gelecek.

Diğer Haberler

  1. 'Konut satışlarındaki düşüş, arsa yatırımlarına kaydı'
  2. ‘Hollanda’ya yüksek nitelikli göçmen sıfatıyla 21 bin 500 kişi taşındı’
  3. Bakan Şimşek: Kartla ödeme imkanı sunmayan işletmelere ceza uyguluyoruz
  4. AJet’ten şehit yakınları ve gazilere yüzde 50 indirimli bilet imkanı
  5. 117 emlak işletmesine 'fahiş fiyat' cezası
  6. Brett King: Çin, 2050’de belki de akıllı ekonomi tanımına uyan tek ülke olacak
  7. Daron Acemoğlu: Gelecek 20 yıl kritik, hazır olmayan ülkeler daha da geri kalacak
  8. Bakan Bolat: İhracattaki artış, ithalattaki azalış makroekonomik istikrarı güçlendiriyor
  9. Bakan Şimşek: Ülkemizin yatırım çekme potansiyeli yüksektir
  10. TÜİK: Dış ticaret açığı yüzde 42,7 azaldı

© Copyright 2024

DHA