Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bitget'in Mart 2024 Koruma Fonu değerlemesi 612 milyonu aştı

Varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget, Mart 2024 Koruma Fonu Değerleme Raporunu yayınladı. Rapora göre fonun değerlemesi 13 Mart'ta 612 milyonu aştı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Sektörün en önde gelen kendi kendini sigortalayan rezervlerinden biri olarak kabul edilen bu fon, ek bir koruma katmanı sunarak kullanıcı güvenini güçlendirmeyi hedefliyor. Fon, dijital varlıkları siber tehditler ve dolandırıcılıklardan önemli piyasa dalgalanmalarına kadar uzanan birçok riskten korumak üzere oluşturuldu.

Platformdan yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

"Bitget'in kendi kendini idame ettiren bir çerçeve altında çalışan Koruma Fonu, dış bağımlılıklardan yoksun, hızlı ve uyarlanabilir koruyucu stratejiler sağlıyor. Fon aynı zamanda bağımsızlığın yanı sıra güvenlik ihlalleri, piyasa çalkantıları veya kritik olaylar sırasında kullanıcı varlıklarını korumak için hızlı kaynak tahsisi de sunuyor. Bu özerk yaklaşım, Bitget'in kullanıcılarının acil durumlarda zamanında müdahaleyi engelleyebilecek harici mevzuatlar, politikalar veya yetkilendirmeler olmaksızın esnek koruma almasını mümkün kılıyor. Fonun kendine güvenen yapısı, Bitget'in kullanıcı topluluğuna önemli derecede emniyet ve güvenlik iyileştirmeleri sağlayarak çok önemli bir avantaj olarak öne çıkıyor.

Fon, dış piyasa dinamiklerinin ortasında gücünü ve likiditesini güçlendirmek için BTC, USDT ve USDC dahil olmak üzere çeşitli yüksek likiditeli dijital varlıklardan oluşuyor. Mart ayı boyunca, piyasadaki değişimler ve BTC'nin değerindeki artışla birlikte Bitget'in Koruma Fonu istikrarlı bir büyüme sergiledi ve 13 Mart'ta 612 milyon doları aşarak yeni bir zirveye ulaştı. Mart ayında, aylık ortalama değerleme 577 milyonu aşarak Bitget'in garanti ettiği 300 milyonluk miktarı önemli ölçüde geçti."

Bitget Genel Müdürü Gracy Chen, "Bitget, kapsamlı ürün yelpazesi ve uzmanlığıyla kullanıcı deneyimini geliştirmeye ve onların çıkarlarını korumaya kararlı. Öncelikli odak noktamız güvenlik, ancak bizi farklı kılan, kullanıcılarımızı korumaya olan sarsılmaz bağlılığımız. Amacımız, dijital varlıklarını güvence altına alarak ve tüm piyasa ortamlarında refahlarını destekleyerek kullanıcılarımıza gönül rahatlığı sağlamak" dedi.

Diğer Haberler

  1. Gelir vergisi tevkifat oranı yüzde 10'dan yüzde 15'e çıkarıldı
  2. Bakan Kacır: 250 milyon dolarlık desteği KOBİ'lerimize aktarıyoruz
  3. TCMB: KKM için belirlenen asgari faiz oranı yüzde 70'ten yüzde 50'ye düşürüldü
  4. TBMM'de bütçe maratonunda son gün
  5. Türkiye İş Bankası, Alipay ile olan iş birliği kapsamının genişletildiğini duyurdu
  6. BEDAŞ ekipleri, AFAD’ın arama kurtarma eğitimlerine katıldı
  7. Dünya çapında yeni yıl ritüelleri araştırıldı
  8. TÜİK: Tüketici güven endeksi yüzde 1,9 arttı
  9. Bakan Uraloğlu: Avrasya Tüneli'ni 8 yılda 8,3 milyon sürücü kullandı
  10. TCMB: Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 45,28 oldu

© Copyright 2024

DHA