Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Öğretmen mobbing uyguluyor' iddiasında müfettiş raporu bekleniyor

Antalya'da bir okulda öğrencilere mobbing uygulayıp, uygunsuz giyim ve davranışlarda bulunduğunu öne sürülen kadın öğretmen G.D. hakkında soruşturma başlatıldı. Veliler, 3 aydır müfettiş raporunun beklendiğini belirtip, soruşturmanın tamamlanmasını istediklerini söyledi.

ABONE OL
Öğretmen mobbing uyguluyor iddiasında müfettiş raporu bekleniyor
Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi'ndeki bir ilk ve ortaokulunun 3'üncü sınıf öğretmeni G.D.'nin, derste sürekli telefonla ilgilendiği, tehdit edip öğrencilere mobbing uyguladığı, uygunsuz giyim ve davranışlarda bulunduğu iddiaları üzerine veliler, durumu okul yönetimine bildirdi. Buradan bir sonuç alamayan veliler, konuyla ilgili CİMER ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikayetçi oldu. Durumun bildirilmesiyle 3 ay önce okula müfettiş gönderildi. Bugün karnelerini alan çocuklarının okuluna giden aileler, kapı önünde açıklama yaptı.

'HERHANGİ BİR DÖNÜŞ ALAMIYORUZ'

Öğrencilerden birinin velisi Seda S., öğretmenin 3 aydır soruşturmada olduğunu belirterek, "Öğretmenle ilgili problemlerimiz vardı. Çocuklara psikolojik şiddet vardı. Sürekli tehdit vardı. Velileri arayıp, sürekli şikayet vardı. Bunlardan dolayı şikayette bulunduk. 3 aydır bu şikayetin sonlanmasını, soruşturmanın tamamlanmasını bekliyoruz ama herhangi bir dönüş alamıyoruz. Bu öğretmenin daha önce de soruşturma geçirdiğini, bu konulardan dolayı yine bir veliyle kavga ettiğini, bundan dolayı okul değiştirdiğini öğrendik" dedi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise konuyla ilgili müfettişlerin soruşturmasının devam ettiği, sonucunun beklendiği kaydedildi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Tekin: Uygun olan okullarımızın bahçesine spor salonu yapılacak
  2. Medeniyet Teknopark, iş dünyasındaki kadın temsiliyetini güçlendirmek için etkinlik düzenledi
  3. Türk Devletleri 1’inci Uluslararası Hukuk Kongresi, İstanbul’da gerçekleştirilecek
  4. ‘YKS’ye hazırlanan adaylar, eksik oldukları konulara odaklanarak çalışma planı hazırlamalı’
  5. YKS başvuruları bugün sona erecek
  6. Bilim Kuşağı Atölyeleri’nin Etki Analiz Raporu açıklandı
  7. Bakan Tekin, il milli eğitim müdürleriyle iftar programında bir araya geldi
  8. Bakan Tekin: Önümüzdeki yüzyılı gençlere emanet edeceğiz
  9. 'İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü' yarışmalarının sonuçları belli oldu
  10. Bakan Tekin, 'İftarda Konuşalım' programında öğrencilerle buluştu

© Copyright 2025

DHA