Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Suudi Arabistan temasları

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı kapsamında temaslarda bulundu.

ABONE OL
SUUDİ ARABİSTAN, (DHA)

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cidde’de İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı kapsamında Mısır Dışişleri, Göç ve Yurtdışı Mısırlılar Bakanı Bedir Abdulati ile görüştü. Bakan Fidan temasları çerçevesinde aynı zamanda, Filistin Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed Mustafa ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı çerçevesinde Özbekistan Dışişleri Bakanı Bahtiyor Saidov ve İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi ile görüştüğü bildirildi.




Diğer Haberler

  1. Suriye yeni para birimini piyasaya sürüyor
  2. Çin, 17’nci grup alçak Dünya yörüngesi uydularını uzaya gönderdi
  3. Kazakistan'da düşen Azerbaycan uçağına ilişkin soruşturmanın ara raporu yayımlandı
  4. Netanyahu: İsrail, bağımsız silah sanayisi geliştirmek için 110 milyar dolar harcayacak
  5. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Witkoff ve Kushner ile telefonda görüştü
  6. İsrail'den Lübnan'a İHA saldırısı: 3 ölü
  7. Trump: Nijerya'nın kuzeybatısında DEAŞ hedeflerine yönelik saldırı düzenlendi
  8. Papa’dan Noel mesajında 'dünya barışı' çağrısı
  9. Kremlin’den ‘barış planı’ açıklaması
  10. Polonya’nın Paris Büyükelçisi sahte diploma soruşturması nedeniyle görevden uzaklaştırıldı

© Copyright 2025

DHA