Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Müttefik ve Ortak Devletler toplantısına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da NATO Liderler Zirvesi marjında düzenlenen Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’na katıldı. Erdoğan, toplantı öncesi mevkidaşları ve diğer liderlerle sohbet etti.

ABONE OL
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Müttefik ve Ortak Devletler toplantısına katıldı
ABD, (DHA)-

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ZELENSKİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi vesilesiyle bulunduğu Washington'da Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, FRANSIZ MEVKİDAŞI MACRON İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi nedeniyle bulunduğu Washington'daki temasları kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, İNGİLTERE BAŞBAKANI STARMER İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi nedeniyle bulunduğu Washington'daki temasları kapsamında İngiltere Başbakanı Keir Starmer ile bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, NATO-UKRAYNA KONSEYİ OTURUMU’NA KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere gittiği ABD’nin başkenti Washington’da Devlet ve Hükümet Başkanları düzeyinde NATO-Ukrayna Konseyi Oturumu’na katıldı. Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile oturum öncesinde sohbet etti.

 

Diğer Haberler

  1. Tunus açıklarında mülteci teknesi battı: 8 ölü
  2. Azerbaycan ile İran arasında mutabakat zaptları imzalandı
  3. Ukrayna’nın eski devlet başkanına 15 yıl hapis cezası
  4. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kırgız Cumhuriyeti Başbakanı Kasımaliyev ile bir araya geldi
  5. İspanya ve Portekiz'in büyük bölümünde elektrikler kesildi
  6. Putin'den geçici ateşkes kararı
  7. Yeni Papa'nın seçileceği tarih belli oldu
  8. Bangladeş’in eski Başbakanı Hasina'nın kızına Interpol aracılığıyla tutuklama emri çıkarılacak
  9. Çin, ‘Tianlian-2 05’ uydusunu fırlattı
  10. Güney Kore'de orman yangını nedeniyle tahliye karar verildi

© Copyright 2025

DHA